Ansök Logga in Våra Change Leaders
Hem  /   Om oss  /   Partners  /   Pro Bono Partners

Pro Bono Partners

Xtreme

www.xtreme.se

”Vi på Xtreme delar till fullo allt det Reach for Change står och verkar för. Därför var det en självklarhet att tacka ja till att medverka i projektet och bidra med våra kunskaper för att tillsammans skapa en bättre värld för barn och unga.”


Per Davidson, VD Xtreme Nordic

YouMe Agency

www.youmeagency.se

”Vi är oerhört glada och stolta över att få vara med och sprida budskapet om Reach For Change och deras sociala entreprenörer. Det känns fint att kunna använda våra kunskaper inom kommunikation för att bidra till barns rätt till lek och utveckling.”

Rodrigo Pozo Gravis, VD YouMe Agency

Moderna Försäkringar

www.modernaforsakringar.se

”Det här är ett viktigt område för oss, vi vill medverka till att världens barns grundläggande rätt till en trygg och säker tillvaro säkerställs.”

Ulf-Lennart Gertz Johansson, chef över företagsförsäkring

Cision

se.cision.com

”Om vi är fler som är med och stödjer sociala entreprenörer skulle många nya fantastiska idéer kunna förverkligas som på sikt leder till en bättre värld. Vi på Cision ser mycket positivt på det här engagemanget och vill aktivt samarbeta med Reach for Change och delta i deras viktiga arbete för våra barn och unga.”

 Magnus Thell, VD Cision Sverige

Cliente

www.cliente.se

”Cliente är väldigt glada och stolta över att få arbeta tillsammans med Reach for Change och på så sätt bidra till att sociala entreprenörer får en möjlighet att göra livet bättre för barn och ungdomar. Med vårt stöd inom varumärkesfrågor hjälper vi Reach for Change att bli än mer framgångsrika i kampen för barns grundläggande rätt till lek.”

Lena Landahl, VD Cliente


Affect Agency
www.affectagency.com
”Reach for Change arbetar på ett inspirerande sätt med barns rättigheter. Vi stödjer och beundrar deras arbete. Det är en ära att få dela vår erfarenhet av relationsbyggande marknadsföring och arbeta aktivt tillsammans med deras fantastiska organisation och Change Leaders.”
Gänget på Affect Agency
[/one_half]